Ilmastointihuolto

Ilmastointi tarvitsee säännöllistä huoltoa pitääkseen matkustamolämpötilan miellyttävänä. Lisäksi huollettu ilmastointi säästää polttoainetta.

Ilmastointihuolto ei ole kallista, mutta jos huoltamaton ilmastointijärjestelmä menee rikki, kustannukset voivat olla yllättävän suuret. Säännöllinen ilmastointihuolto on siis säästöä polttoaineessa sekä korjauskustannuksissa!

Ilmastointihuolto
Katso video

Ilmastointihuolto kaikkiin autoihin

Huollamme ilmastoinnit satojen autojen kokemuksella. Myös vuodon paikallistamiset ja korjaukset onnistuvat meillä. Huollamme ilmastoinnit myös työkoneista ja kuorma-autoista.

Kuinka usein ilmastointia pitää huoltaa?

Uuden auton ilmastointi kannattaa huollattaa 3-4 vuoden välein, riippuen käytöstä. Jos ajoa on vähän, ilmastointihuoltoon ei ole kiirettä. Iäkkäämmän auton ilmastointihuolto on tarpeen joka toinen vuosi.

Huollata ilmastointi säännöllisesti

Säännöllinen ilmastointihuolto ei kuulu uusienkaan autojen määräaikaishuolto-ohjelmaan, joten ilmastointihuolto on muistettava varata erikseen.

Varaa aika ilmastointihuoltoon

Asiakkaamme suosittelevat

Kolarikorjaamo Jii & Jii logo

94% asiakkastamme
suosittelee meitä
(NPS)

Mahdollisimman nopea palvelu

Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa: 94% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Hyvän palvelun ja laadukkaan lopputuloksen lisäksi tyytyväisyyteen vaikuttaa se, että huolto valmistuu nopeasti.

Pyrimme siis palvelemaan mahdollisimman hyvin ja nopeasti, jotta asiakkaallemme koituisi mahdollisimman vähän haittaa.

Mitä ilmastointihuollossa tehdään?

Toimiva ilmastointijärjestelmä tyhjennetään ja alipaineistetaan. Ilmastointijärjestelmän tiiviys tarkistetaan, ja järjestelmään lisätään kylmäainetta.

Ilmastointi rikki

Mitä tehdä, jos ilmastointi ei toimi ollenkaan, tai toimii huonosti?

Ilmastoinnin ongelmat johtuvat yleensä siitä, että jokin komponentti on mennyt rikki tai vuotaa. Ilmastoinnin ongelmat ilmenevät usein kesällä: kevään lämpiminä päivinä ilmastointi vielä viilentää matkustamon ilmaa mukavasti, mutta kesähelteellä viilennys ei enää toimikaan. Paikallistamme ja korjaamme viat, jonka jälkeen voit taas nauttia sopivasta lämpötilasta säällä kuin säällä!

Varaa aika tai kysy lisää!

Tervetuloa ilmastointihuoltoon!

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Alavudella. Palvelemme kaikkia Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pirkanmaan alueella liikkuvia autoilijoita. Monen asiakkaamme kotipaikka onkin Alavuden ja Seinäjoen lisäksi esimerkiksi Kuortane, Lehtimäki, Soini, Ähtäri, Virrat tai Peräseinäjoki.

Uusi, nykyaikainen ja tilava huoltamo ja ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistavat nopean ja sujuvan prosessin: siksi pystymme palvelemaan kaikkia alueen tielläliikkujia.

Älä anna hapen loppua!

Varaa aika ilmastointihuoltoon