Vahinko­tarkastus

Hoidamme ajoneuvosi vahinkotarkastuksen silloin kun sinulle sopii! Pienemmissä vauriossa vahinkotarkastus voidaan tehdä myös valokuvien avulla.

Vahinkotarkastus
Lähetä kuvat

Tule vahinko­tarkastukseen

Voit ajaa vahinkopaikalta suoraan vahinkotarkastukseen aikaa varaamatta. Vahinkotarkastus tehdään heti ja neuvomme, miten jatko etenee.

Pienemmät vauriot laskemme odottaessa ja voimme käydä tekemässä tarkastuksen myös esim. työpaikallasi tai kotonasi sovittuna ajankohtana. Pienten vaurioiden tarkistus voidaan tehdä myös valokuvien avulla – lähetä kuvat tästä.

Jos autosi on ajokelvoton, ota yhteyttä meihin tai tilaa hinauspalvelu itse.

Tee vahinko­ilmoitus

Näistä linkeistä pääset tekemään vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi:

Tervetuloa palvelevaan vahinko­tarkastukseen!

Vahinkotarkastuspisteemme löydät Alavudelta ja Seinäjoelta. Kuulumme valtakunnalliseen Autoklinikka-ketjuun.

Saat tarvittaessa tarkastuksen tai korjauksen ajaksi käyttöösi sijaisauton, kunhan sovimme siitä etukäteen. Korjaamollamme on myös tuliteriä polkupyöriä, joilla hurautat nopeasti vaikka lounaalle tai kahville.

Ota yhteyttä!

Vahinkotarkastus tai kustannusarvio helposti

Jos autosi on saanut pieniä pintavaurioita, voimme tehdä vahinkotarkastuksen ja arvioida korjaustarpeet valokuvien perusteella. Lähetä kuvat tällä lomakkeella, ja me teemme arvion korjaustöiden laajuudesta ja kustannuksista. Lomakkeen ja kuvien lähettäminen ei velvoita sinua mitenkään.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


  Omistaja

  Liitä kuvat 0-4 kpl (maksimikoko 5MB/kuva - lähetä isommat kuvat sähköpostitse info@jiijii.com)  Haluan asioida mieluiten:

  Alavuden toimipisteessäSeinäjoen toimipisteessäEi ole väliä kummassa.

  Haluatko kysyä jotakin?

  Ota yhteyttä!